Avertisment privind cafeaua fara cofeina

Specialistii atrag atentia ca procesul de extractie a cofeinei nu este lipsit de riscuri pentru sanatatea consumatorilor. Dupa apa, cafeaua este cea mai consumata bautura din lume, cu un numar estimat de 2,6 miliarde de cesti de cafea consumate in fiecare zi. Pentru cei care doresc sa beneficieze de proprietatile sale antioxidante fara efectele cofeinei […]

Distribuie mai departe

Medicii de familie trag un semnal de alarma

Asociatiile reprezentative la nivel national ale medicilor de familie (Societatea Nationala de Medicina Familiei – SNMF, Uniunea Patronatelor Independente din Medicina de Familie – UPIMF si Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie – FNPMF) precum si ale medicilor din ambulatoriul de specialitate (Asociatia Profesionala a Medicilor de Ambulator – APMA) au reusit sa contracareze […]

Distribuie mai departe

OMS: vapingul trebuie sa aiba aceleasi restrictii ca tutunul obisnuit

Organizatia Mondiala a Sanatatii a cerut guvernelor din lumea intreaga sa introduca tigarile electronice (de vapare) in aceeasi categorie cu tutunul obisnuit si sa interzica aromele. Acest lucru ar putea crea unele probleme marilor companii din industria tutunului, care mizau pe tigarile electronice ca fiind varianta de viitor a fumatului. De exemplu, British American Tobacco […]

Distribuie mai departe

Ceva dragut:

Iti place adrenalina ce ti-o ofera jocurile din cazinouri? Cele mai captivante jocuri ruleta se gasesc pe Roulette.ro.

Comparatorul de Credite rapide de pe https://creditifn.ro/ este solutia daca vrei bani azi.

Stiri de ultima ora obiective si prezentate corect

Un numar tot mai mare de persoane descopera importanta informatiei. Este de inteles ca stirile ingrijoratoare sunt un subiect de interes national si vizeaza fiecare cetatean al tarii. Stirile zilei sunt cele care te ajuta sa ramai conectat in fiecare zi, pentru ca este vorba de stiri de ultima ora importante din fiecare domeniu de interes.

Modul actual in care sunt prezentate stirile si felul in care informatiile sunt accesate a suferit modificari drastice in ultimii ani si schimbarile nu au adus neaparat beneficii. Chiar daca tehnologia ajuta cu mult la crearea materialelor tiparite sau a celor online, tot mai multe site-uri scriu doar pentru a atrage vizitatorii si click-urile. Astfel, utilizatorii nu mai pot determina care sunt stirile reale si se creeaza o confuzie generala care nu va duce la nimic bun.

Noi ramanem loiali pana la capat telului nostru si scriem cu pasiune despre toate subiectele de interes general, fara sa distorsionam informatia in cautare de titluri senzationale sau de informatii iesite din comun. Vom ramane sursa ta de stiri de ultima ora din toate domeniile si vei descoperi in noi una dintre cele mai utile publicatii online din simplul motiv ca articolele publicate sunt scrise special cu gandul la cititor si vei putea simti asta inca din primele randuri citite.

Ultimele stiri din orice domeniu sunt gata sa ajunga la tine

Fie ca vrei sa afli totul despre ce s-a mai intamplat recent in sport, fie ca vrei sa citesti despre noile masini care apar pe piata, modificarile care au loc in politica si schimbarile care au loc la nivel administrativ, iti doresti sfaturi si sugestii pentru o calatorie interesanta sau iti doresti sa gasesti cele mai bune solutii pentru o viata sanatoasa si implinita, toate aceste informatii sunt prezentate pe site-ul nostru in cel mai obiectiv mod.

Daca esti interesat/a de viata mondena, de ceea ce fac vedetele sau esti o fire competitiva care vrea sa se implice activ in concursuri si evenimente de divertisment, tot ce trebuie sa faci este sa selectezi categoria din care vrei sa vezi stirile zilei.

Avem o echipa de profesionisti din toate domeniile care scriu pentru tine cele mai bune articole, documentate si analizate astfel incat informatia care ajunge in final la cititor sa fie usor de citit, usor de inteles si, cel mai important, sa fie reala si obiectiva. Este de ajuns sa citesti cateva articole si vom deveni publicatia online cu care iti incepi si iti termini ziua!